Weekly Schedule | Austin PBS

Week of April 14, 2024

Sunday April 14, 2024
Monday April 15, 2024
Tuesday April 16, 2024
Wednesday April 17, 2024
Thursday April 18, 2024
Friday April 19, 2024

6:00 pm

PBS NewsHour

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Washington Week With The Atlantic

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Chihuly: Roll the Dice

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Great Performances - Now Hear This: Virtuosos

(Duration: 60 minutes)

9:00 pm

Ancient Roads From Christ to Constantine - Constantine

(Duration: 60 minutes)

10:00 pm

Austin City Limits - Lil Yachty; Sudan Archives

(Duration: 60 minutes)

11:00 pm

Amanpour and Company

(Duration: 60 minutes)

Saturday April 20, 2024

12:00 am

Restoration Neon

(Duration: 60 minutes)

1:00 am

Austin City Limits - Bonnie Raitt

(Duration: 60 minutes)

2:00 am

Julius Caesar: The Making of a Dictator - Ides of March

(Duration: 60 minutes)

3:00 am

Ancient Roads From Christ to Constantine - Constantine

(Duration: 60 minutes)

4:00 am

This Old House - Glen Ridge, NJ: QR Construction

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Ask This Old House - Rain Barrel; Pooling Patio

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Mister Rogers' Neighborhood - Recycling Center

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Arthur - Fifteen

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

Molly of Denali - Busy Beavers; The Night Watchers

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Alma's Way - Almas Cat-tastrophe; Stickball

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Lyla in the Loop - When Luke Became Stu; Secret Surprise Party

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Wild Kratts - Hammerheads

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Daniel Tiger's Neighborhood - Daniel Explores Nature; Daniel's Nature Walk

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Rosie's Rules - Rosie's Pirate Adventure; Time Trouble

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Sesame Street - Horsing Around

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Work It Out Wombats! - Moo Moo Choo Choo; Lake Bellyflop

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

The Daytripper - Canadian, TX

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Ask This Old House - Rain Barrel; Pooling Patio

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

This Old House - Glen Ridge, NJ: QR Construction

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Home Diagnosis - Mold of All Colors

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Central Texas Gardener - Make a Beautiful Difference

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Modern Pioneering With Georgia Pellegrini - France: The Noble Olive

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Pati's Mexican Table - Recados

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Lucky Chow - Tasting Nostalgia

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Christopher Kimball's Milk Street Television - The Joy of Cooking, Jalisco-Style

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Lidia's Kitchen - Respect the Ingredients

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Cook's Country - Mediterranean Meze

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

America's Test Kitchen - Passover Celebration

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

Central Texas Gardener - Make a Beautiful Difference

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Walkin' West - Emigrant Wilderness Hike

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

Burt Wolf: Travels & Traditions - The History & Future of Communication, Part 2

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

The Daytripper - Canadian, TX

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Ecosense for Living - Living Reimagined

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

PBS News Weekend

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Austin City Limits - St. Vincent; Joy Oladokun

(Duration: 60 minutes)

8:00 pm

Agatha Christie's Poirot - The Adventure of the Egyptian Tomb

(Duration: 55 minutes)

8:55 pm

Hope Street

(Duration: 45 minutes)

9:40 pm

Hijos del Desierto (Sons of the Desert)

(Duration: 45 minutes)

10:25 pm

New Orleans: The First 300 Years

(Duration: 88 minutes)

11:53 pm

Sound and Sole

(Duration: 7 minutes)