Weekly Schedule | Austin PBS Create

Week of April 14, 2024

Sunday April 14, 2024
Monday April 15, 2024
Tuesday April 16, 2024
Wednesday April 17, 2024
Thursday April 18, 2024
Friday April 19, 2024

6:30 pm

Cook's Country - Endless Dessert

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

America's Test Kitchen - Parathas and Pakoras

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

The Key Ingredient with Sheri Castle - Let's Talk Homegrown Tomatoes

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Ask This Old House - Grass Troubleshooting; Rocky Canyon Rustic

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Ask This Old House - Shade Sail; Concrete Walkway

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Ask This Old House - Fireplace Makeover; Drip Edges

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Ask This Old House - Closet Door; Bathroom Paint

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Ask This Old House - Window Repair; Space House Tour

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Ask This Old House - Prairie Grasses; Solar Flower

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

Ask This Old House - Seismic Retrofit; Dryer Vent

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Ask This Old House - Crown Molding; Strip Wallpaper

(Duration: 30 minutes)

Saturday April 20, 2024

12:00 am

Ask This Old House - Paint Metal Railing; Wine Rack

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Ask This Old House - Deck Staining; Water Monitoring

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

America's Test Kitchen - Parathas and Pakoras

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

The Key Ingredient with Sheri Castle - Let's Talk Homegrown Tomatoes

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Lucky Chow - Chasing the Dream

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

America's Test Kitchen - Parathas and Pakoras

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

This Old House - Glen Ridge, NJ: Small but Mighty

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Ask This Old House - Radiant Floor Retrofit; Cable Railings

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Rick Steves' Europe - Tuscany's Dolce Vita

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

The Best of the Joy of Painting - Majestic Pine

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Classical Stretch: By Essentrics - Core Workout With Miranda Esmonde-White

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Yndi Yoga - Roots

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - Feather Love II

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Painting With Wilson Bickford - Swan Duet, Part 1

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Ask This Old House - Radiant Floor Retrofit; Cable Railings

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

This Old House - Glen Ridge, NJ: Small but Mighty

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Growing a Greener World - Gardening With the Masters -- King of Compost, Unusual Fruit and the Weedless Garden

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Garden Smart - Converting a Tired Landscape

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - Dimensional Patchwork Pinwheel

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Quilting Arts - Quilting by Machine

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Ask This Old House - Fireplace Makeover; Drip Edges

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Ask This Old House - Closet Door; Bathroom Paint

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Ask This Old House - Window Repair; Space House Tour

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Ask This Old House - Prairie Grasses; Solar Flower

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Ask This Old House - Seismic Retrofit; Dryer Vent

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Ask This Old House - Crown Molding; Strip Wallpaper

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Ask This Old House - Paint Metal Railing; Wine Rack

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Ask This Old House - Deck Staining; Water Monitoring

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

This Old House - Glen Ridge, NJ: Small but Mighty

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Ask This Old House - Radiant Floor Retrofit; Cable Railings

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Craft in America - Messages

(Duration: 60 minutes)

4:00 pm

Rick Steves Art of Europe - The Middle Ages

(Duration: 60 minutes)

5:00 pm

Rick Steves' Europe - Italy's Great Hill Towns

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

Christopher Kimball's Milk Street Television - Milk Street Sweets

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Christopher Kimball's Milk Street Television - Milk Street Chocolate Cakes

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Pati's Mexican Table - Cantina Culture and the Morning After?

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Legacy List With Matt Paxton - You Gotta Have Art; Coventry, CT

(Duration: 60 minutes)

8:00 pm

The Best of the Joy of Painting - Majestic Pine

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

The Best of the Joy of Painting - Winter Solitude

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Rick Steves Art of Europe - The Middle Ages

(Duration: 60 minutes)

10:00 pm

In Julia's Kitchen With Master Chefs - Jasper White

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Steven Raichlen's Project Fire - The Breakfast Show

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

Jacques Pépin: Heart & Soul - Cuisine Economique

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Cook's Country - New Mexican Bounty

(Duration: 30 minutes)