Weekly Schedule | Austin PBS WORLD

Week of April 14, 2024

Sunday April 14, 2024
Monday April 15, 2024
Tuesday April 16, 2024
Wednesday April 17, 2024
Thursday April 18, 2024
Friday April 19, 2024

6:00 pm

Prehistoric Road Trip - Tiny Teeth, Fearsome Beasts

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Beneath the Polar Sun

(Duration: 60 minutes)

8:00 pm

Frozen Obsession

(Duration: 60 minutes)

9:00 pm

PBS NewsHour

(Duration: 60 minutes)

10:00 pm

The Day

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

BBC News

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

Prehistoric Road Trip - Tiny Teeth, Fearsome Beasts

(Duration: 60 minutes)

Saturday April 20, 2024

12:00 am

Beneath the Polar Sun

(Duration: 60 minutes)

1:00 am

Frozen Obsession

(Duration: 60 minutes)

2:00 am

PBS NewsHour

(Duration: 60 minutes)

3:00 am

Amanpour and Company

(Duration: 60 minutes)

4:00 am

Bridging Divides: Sharing Heartbeats

(Duration: 60 minutes)

5:00 am

The Whitney Reynolds Show - Greatness Generation

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Consuelo Mack WealthTrack - Commercial Real Estate Opportunities

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

To the Contrary With Bonnie Erbé

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Washington Week With The Atlantic

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Prehistoric Road Trip - Tiny Teeth, Fearsome Beasts

(Duration: 60 minutes)

8:00 am

Beneath the Polar Sun

(Duration: 60 minutes)

9:00 am

Frozen Obsession

(Duration: 60 minutes)

10:00 am

Consuelo Mack WealthTrack - Commercial Real Estate Opportunities

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

The Whitney Reynolds Show - Greatness Generation

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Divided We Fall: Listening With Curiosity

(Duration: 90 minutes)

12:30 pm

Walk the Walk

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Prehistoric Road Trip - Tiny Teeth, Fearsome Beasts

(Duration: 60 minutes)

2:00 pm

Beneath the Polar Sun

(Duration: 60 minutes)

3:00 pm

Frozen Obsession

(Duration: 60 minutes)

4:00 pm

To the Contrary With Bonnie Erbé

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Washington Week With The Atlantic

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

Focus on Europe

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

Firing Line With Margaret Hoover

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

POV - Uýra: The Rising Forest

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

POV - Manzanar, Diverted: When Water Becomes Dust

(Duration: 60 minutes)

8:00 pm

Rising Against Asian Hate: One Day in March

(Duration: 60 minutes)

9:00 pm

America ReFramed - Hundreds of Thousands

(Duration: 60 minutes)

10:00 pm

Reciprocity Project

(Duration: 60 minutes)

11:00 pm

POV - Manzanar, Diverted: When Water Becomes Dust

(Duration: 60 minutes)